Про компанію

Компанія B`JOLA заснована у 2015 році. Мета і місія компанії – інновації та суворий контроль якості. Сьогодні компанія B`JOLA спеціалізується на виробництві, переробці та експорті українського меду, а також продуктів бджільництва таких, як прополіс, маточне молочко та бджолиний віск.

Пріоритетний напрямок розвитку компанії – виробництво органічного монофлорного меду високої якості. У 2015 році створені власні пересувні пасіки для збору меду з акації, гречки, липи та інших видів рослин. Головна мета у 2016 році – започаткувати створення заповідної зони у Черкаській області. Це дозволить організувати унікальний природоохоронний комплекс для розвитку рослинництва та бджільництва України.

Потужність підприємства з переробки меду: 60 т на день. Продукція фасується в бочки, об’ємом 200 л, для промислового виробництва.
Складські можливості компанії – це 1000 т меду.

Підприємство з переробки та зберігання меду розташоване в Івано-Франкове Львівської області. В цьому регіоні відсутнє промислове виробництво та інші фактори негативного впливу на навколишнє середовище. Близьке розташування до кордону з Польщею (всього в 15-ти кілометрах від кордону) дозволяє швидко постачати продукцію до Західної Європи, а також знижує її вартість.

Cистема менеджменту безпеки харчових продуктів сертифікована відповідно до FSSC 22000. Сертифікат № 15096-FSC-001, виданий Alcumus ISOQAR, UKAS management system.

Сертифікат

Про компанію

Компанія B`JOLA заснована у 2015 році. Мета і місія компанії – інновації та суворий контроль якості. Сьогодні компанія B`JOLA спеціалізується на виробництві, переробці та експорті українського меду, а також продуктів бджільництва таких, як прополіс, маточне молочко та бджолиний віск.

Пріоритетний напрямок розвитку компанії – виробництво органічного монофлорного меду високої якості. У 2015 році створені власні пересувні пасіки для збору меду з акації, гречки, липи та інших видів рослин. Головна мета у 2016 році – започаткувати створення заповідної зони у Черкаській області. Це дозволить організувати унікальний природоохоронний комплекс для розвитку рослинництва та бджільництва України.

Потужність підприємства з переробки меду: 60 т на день. Продукція фасується в бочки, об’ємом 200 л, для промислового виробництва.
Складські можливості компанії – це 1000 т меду.

Підприємство з переробки та зберігання меду розташоване в Івано-Франкове Львівської області. В цьому регіоні відсутнє промислове виробництво та інші фактори негативного впливу на навколишнє середовище. Близьке розташування до кордону з Польщею (всього в 15-ти кілометрах від кордону) дозволяє швидко постачати продукцію до Західної Європи, а також знижує її вартість.

Cистема менеджменту безпеки харчових продуктів сертифікована відповідно до FSSC 22000. Сертифікат № 15096-FSC-001, виданий Alcumus ISOQAR, UKAS management system.

Сертифікат